Entradas populares

lunes, 16 de junio de 2014

Guirnalda de colores luminosas

TUTORIAL LLUMETES DE GANXET

Com va la setmana? Per aquí intentant-la remuntar després d"uns dies grisos plens de pluja. Sembla que l"estiu i la caloreta es fan pregar, però jo no desisteixo, prova d"això és aquest senzill tutorial. 
Segur que més d"una vegada heu estat apunt de comprar llumetes pel balcó de l"Ikea o del Natura? Cada vegada que les veig en voldria mitja dotzena, però el preu seria massa elevat, així que he decidit fer-les jo mateixa amb un toc personal. Quan les vaig començar a fer vaig pensar que seria genial regalar-les a dues bones amigues que m"han acompanyat durant aquest últim temps. Així que no ho digueu...shhhhh!!...són un regal!!
¿Como os va la semana? Por aquí intentando remontarla después de unos días grises llenos de lluvia. Parece que el verano y el calor se hacen derogar, pero yo no desisto, prueba de esto es este sencillo tutorial.
¿Seguro que más de una vez habéis pensado en comprar lucecitas para el balcón de esas del Ikea o del Natura? Cada vez que las veo querría media docena, pero el precio subiría demasiado, así que decidí hacérmelas yo misma con un toque personal. Cuando las empecé a montar pensé que serían geniales para dos buenas amigas que me han acompañado durante todo este tiempo en una aventura que ya termina. Así que no digáis nada...shhhhhhh!!.... son un regalo!!
 El material: 
TUTORIAL LLUMETES DE GANXET 
Recordeu, el número del  ganxet dependrà del tipus de cotó que utiliceu.
Recordad, el ganchillo dependerá del tipo de algodón que uilicéis.
NOTA: Tot el que té de fàcil fer el tutorial per desgràcia no ho té de trobar el material; els vasos i les llums són del tiger, vaig desmuntar-ne unes que no m"agradaven.
Todo lo que tiene de fácil el tutorial por desgracia no lo tiene de encontrar el material, los vasos y las luces son del Tiger, desmonté unas que no me gustaban. 
TUTORIAL LLUMETES DE GANXET


1.Marcar 1cm d"amplada en tota la part inferior del got.
Marcar 1cm de ancho en toda la parte inferior del vaso.
2.Traçar una ratlla i retallar-la.
Trazar una raya y cortarla.
3.Fer els forats amb el punxó de manera uniforme per tota el contorn.
Hacer los agujeros con el punzón de manera uniforme por todo el contorno.
4.Teixir un punt baix a tots els forats i 4 cadenetes.
Tejer un punto bajo en todos los agujeros y 4 cadenetas.
5.Teixir un p.ras, 3 p. baixos i un altre p. ras a cada tira de cadenetes.
Tejer un p. raso, 3 p. bajos y otro p. raso en cada tira de cadenetas.
TUTORIAL LLUMETES DE GANXET

TUTORIAL LLUMETES DE GANXET

Núria ^_^

No hay comentarios: